zaterdag 2 juni 2018

Atc's

hallo allemaal,

hier nog eens een berichtje van mij,

ik weet het, het is al bijna een half jaar geleden dat ik nog iets geplaatst heb, maar druk gehad met school enz en nooit echt tijd gevonden om iets te posten. ik moet daarvoor echt meer dicipline krijgen.

maar vandaag ga ik is al mijn atc's plaatsen die ik het afgelopen half jaar gemaakt hebt. en in de loop van de komende dagen/ weken zullen er nog een paar komen omdat het schooljaar er ook alweer bijna erop zit. dus dat wil zeggen dat ik wat meer tijd heb.  ik ga nu niet echt uitleg geven specifiek over elk atc kaartje  dus ik ga nu in grote lijnen zeggen wat allemaal gebruikt is.

card stock en design papier: allemaal restjes van ons mama haar kaartjes die ik op gebruik.
bij sommige heb ik het design papier zelf gemaakt (o.a. de visjes) dit heb ik met de distress oxides gedaan. erg leuke inktjes om te maken.

degene met de tekst zijn met wow of poeder van nuvo gemaakt.
voor de rest is eigenlijk alles wat ik hier in de kast vind dat ons mama niet meer zoveel gebruikt. ook gebruik ik volop haar stempels en de mallen etc. om de kaartjes op te vrolijken. en soms kleur ik deze in voor een speciaal effect.

en dan nu de foto's









de onderste foto is voor een swap gemaakt. (ik zit ook in een groep waar ze swaps organiseren en waar je atc kaartjes kunt ruilen) de swap noemde de recyclage swap. de cardstock en design papier is zoals al de rest over schotjes van ons mama en met oxides gemaakt. het rondje en de foto's die komen uit een boekje en de stickers met tekst komen uit mijn agenda

voila iedereen dit was alweer een berichtje van mij
tot de volgende
Hanne

3 opmerkingen:

Claudia Rogier zei

Toffe kaart. Super leuk gedaan. Fijne zondag
Great card. I love it.

Claudia

http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be

Marfien zei

Leuke serie Hanne, je hebt voor iedereen wat moois, vind die met de vissen super, maar heb niets om te ruilen :-(

Hanne Christianen zei

@Marfien, dankjewel en kan gebeuren als je wat hebt laat je het dan weten?
@claudia danjewel