vrijdag 26 januari 2018

wie ben ik?

Hallo allemaal,

In dit bericht ga ik wat meer informatie over mezelf geven.

Ik ben Hanne, ik ben 18 jaar geleden geboren op 27 juni 1999. Nog steeds word ik op deze dag een jaartje ouder. Ik woon in Malle (BelgiĆ«) met mijn ouders en mijn broer.  Ik ga nog steeds naar school, welbepaald doe ik begeleider-animator bij bejaarden (afgekort BAB) in Antwerpen. dit is in het volwassenen onderwijs. Ik zit nu in mijn eerste jaar van deze richting.
Mijn hobby's zijn zoveel mogelijk mijn vriend zien, acrogym, turnen, met vrienden afspreken en af en toe uitgaan. en daarnaast ben ik thuis ook creatief bezig.

Voor de rest kruipt er heel veel tijd in mijn schoolwerk en stage. Dus daardoor zal ik niet op een even regelmatige basis berichten plaatsen. Ook zullen er regelmatig berichten tussen zitten van werkjes voor op school/ stage.

Veel mensen vinden mij een grappig en aangenaam persoon, maar eerlijk ik vind mezelf nu niet zo geweldig grappig. ook ben ik onzeker van mezelf maar dat zullen we aan de leeftijd wijten ;)  ook durf ik erg onhandig zijn maarja de aard van het beestje zeker.

Veelweet ik niet over mezelf te vertellen dus je zult me waarschijnlijk in mijn posten nog wat beter leren kennen.

Nog eens veel plezier op mijn blog!  en tot de volgende
Hanne

Geen opmerkingen: